Woomen sajam

Women sajam u TC Delta City

AQUALAB LABORATORIJE I NATERA NA 8. WOMEN SAJMU U DELTA CITY-JU!!!

Osmi Dove Women & the City – Sajam za žene biće organizovan 17. i 18. februara 2017. godine, u šoping molu Delta City, od 10 – 22 časa.

Sajam za žene je namenjen ženama koje su većinski potrošači kada su u pitanju nega i lepota, zdravlje i ishrana porodice, roditeljstvo, edukacija, i uređenje doma. Akcenat se stavlja na brendove koji joj omogućuju da uz sve te obaveze koje joj nameće savremeno društvo ona i dalje izgleda sjajno, moderno i pre svega, zadovoljno i srećno.

Tako ćete na ovogodišnjem sajmu moći da izaberete svoj letnji aranžman za egzotično putovanje uz pomoć Rapsody Travel-a ili da odaberete svoju novu kožnu jaknu od brenda Kodzic Fashion sa čak 50% popusta! Takođe će vas sačekati i štandovi brendova Bianco Bags, Health Eco, Marilyn, 2M Decor, i mnogi drugi.

Sajam Dove Women & The City biće edukativnog i zabavnog karaktera.

Ipak, sve to ne bi bilo potpuno kada ne bismo vodili računa o zdravlju naše porodice i nas samih.

Sa tom misijom, AQUALAB LABORATORIJE će uz američkog partnera NATERA predstaviti PANORAMA test – najpouzdaniji neinvazivni prenatalni test koji već u 9.nedelji trudnoće otkriva hromozomske abnormalnosti bebe i to iz majčine krvi.

Ono što daje prednost ovom testu u odnosu na druge je njegova fenomenalna preciznost – on ima najniži procenat lažno pozitivnih i lažno negativnih rezultata među svim testovima ovog tipa.

Svi razlozi da posetite ovogodišnji WOMEN sajam su tu. Ulaz je besplatan a sve dame su više nego dobrodošle!

Očekujemo Vas!

AQUALAB LABORATORIJE

LABORATORIJE VAŠE PORODICE!