Numri më i madh i analizave në
diagnostifikimi laboratorik
MË SHUMË SE 4000
ANALIZA

Diagnostifikimi laboratorik Aqualab

Mbi 4000 analiza nga të gjitha fushat e diagnostikimit klinik modern kryhen në laboratorët e Aqualab.

Analiza laboratorike biokimike

Biokimi

Testi i metabolizmit të glukozës, statusi i lipideve, testi i funksionit të mëlçisë, veshkave, zemrës, kockave...

Analiza laboratorike mikrobiologjike

Mikrobiologji

Stafi ekspert laboratorik dhe teknikat moderne mikrobiologjike garantojnë diagnostikim të saktë.

Analiza laboratorike gjenetike

Genetika

Parandalimi dhe zbulimi në kohë i sëmundjeve trashëgimore dhe anomalive kongjenitale. Testet para lindjes.

Analiza laboratorike patohistologjike

Patohistologji

Patohistologjia standarde përfshin përpunimin dhe analizën morfologjike të mostrave të indeve...

Lexo më shumë

Numri më i madh i laboratorëve në Ballkan

Të gjitha analizat në një vend në laboratorët Aqualab plus. Aktualisht kemi 100+ laboratorë në sistemin tonë, në territorin e Serbisë, BeH dhe Malit të Zi!

Harta e të gjitha vendndodhjeve

Harta e laboratorit Aqualab
Lista e çmimeve të analizave laboratorike

Llogaritësi dhe lista e çmimeve

Të dashur pacientë, "Llogaritësi - lista e çmimeve" është një aplikacion me ndihmën e të cilit mund të llogaritni menjëherë kostot e mbi 4000 analizave të ndryshme laboratorike.

Lista e çmimeve

Artikujt më të lexuar

Shihni cilat tekste u interesuan më shumë vizitorëve tanë.

Candida

Candida është një kërpudhat dimorfike që është pjesë përbërëse e mikroflorës normale fiziologjike njerëzore. Mund të rritet si maja ose si kërpudhat filamentoze...

Helicobacter

Helicobacter pylori është një bakter që jeton në indin që rreshton stomakun dhe duodenin dhe është i pranishëm në gjysmën e popullsisë së botës.

Anemia

Anemitë janë sëmundje të karakterizuara nga një ulje e masës së eritrociteve (rruazat e kuqe të gjakut), një rënie e hemoglobinës dhe një ulje e hematokritit, pavarësisht nga etiologjia.

Sheqeri në gjak

Pa terapinë e duhur dhe aplikimin e një regjimi higjieno-dietik, nivelet e larta të sheqerit në gjak mund të çojnë në komplikime të ndryshme shëndetësore, prandaj këshillohet një analizë biokimike e gjakut.

Përgatitja për analiza

Në mënyrë më të detajuar

Tekste profesionale

Edukohuni me Aqualab dhe ndiqni temat aktuale

Në mënyrë më të detajuar

Analiza

4000

Punonjësit

600

Vendndodhja në dy shtete

100

Të pacientëve në vit

3500000

Analiza vjetore

30000000

Në tre lokacione

24 / 7