Historia

Filluam punën në vitin 2002 me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë së Republikës së Serbisë, si institucioni i parë shëndetësor privat që mori leje për të kryer analizat gjenetike.

Me kalimin e viteve, ne jemi rritur në një sistem të madh laboratorësh Aqualab. Në fillim të vitit 2012 kemi krijuar bashkëpunim me zinxhirin më të madh të laboratorëve në Evropë, grupin Synlab GmbH & Co. KG, e themeluar në vitin 1998 në Gjermani.

Aqualab-logo-small

Pse duhet të zgjidhni laboratorët Aqualab?

MISIONI - VIZIONI - VLERA

MISIONI

Laboratorëve Aqualab është të kontribuojë në përmirësimin e shëndetit të qytetarëve duke ofruar shërbime të testimit laboratorik me cilësi të lartë. Ne e kryejmë misionin tonë duke i kushtuar vëmendje të jashtëzakonshme përdoruesve me fokus kujdesin ndaj pacientit, si dhe konsultime të ekspertëve me klinicistë, duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë e punës me një qasje inovative përmes zgjerimit të vazhdueshëm të spektrit të analizave.

VIZIONI

Laboratorit Aqualab do të njihet si një institucion lider në fushën e diagnostikimit laboratorik shumë specifik në Serbi dhe rajon.

VLERA

Laboratorit Aqualab është kënaqësia e përdoruesve përmes disponueshmërisë dhe cilësisë së shërbimeve të ofruara.

Aqualab-logo-small

Siniša Vuçinić mori "Kalorësi i Kujdesit Shëndetësor Privat"

Siniša Vuçinić mori “Urdhrin e Kalorësit të Kujdesit Shëndetësor Privat” – për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në zhvillimin e sektorit privat të kujdesit shëndetësor.

Urdhrin e dha Shoqata e Institucioneve Private të Kujdesit Shëndetësor dhe Praktikave Private të Serbisë.