Kragujevac

Aqualab laboratorije u Kragujevcu od sredine 2021. godine nude svoje usluge i građanima i građankama Kragujevca. Naše savremeno opremljene laboratorije se nalaze na lokaciji Kopitareva 5, u neposrednoj blizini Zavoda za stomatologiju i Kopitareva 3.

Svi stanovnici Kragujevca su dobrodošli da se uvere u to zašto važimo za jednu od vodećih kompanija iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Našim korisnicima je dostupno preko 4000 analiza koje pokrivaju širok spektar parametara bitnih za biohemijska, hematološka, genetička, patohistološka i mikrobiološka ispitivanja.

Već dugi niz godina, naše laboratorije rade u strateškom partnerstvu sa vodećim evropskim i svetskim kompanijama, čime je osigurana sigurnost, pouzdanost i tačnost rezultata dobijenih u našoj laboratoriji. Visokospecifična i pouzdana oprema kojom naša laboratorija raspolaže predstavljaju garanciju kvaliteta pruženih usluga.

Posebno smo ponosni na naš stručni tim koji je tu da našim korisnicima obezbedi stručnost i ljubaznost, a čiji se članovi neprestano usavršavaju sa ciljem da boravak posetilaca u našoj laboratoriji bude na najvišem mogućem nivou.

« Mapa laboratorija