Istorijat

Počeli smo sa radom 2002. godine rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao prva privatna zdravstvena ustanova koja je dobila dozvolu da radi genetske analize.

Tokom godina, prerasli smo u veliki sistem Aqualab laboratorija. Početkom 2012. godine uspostavljamo saradnju sa najvećim lancem laboratorija u Evropi, grupacijom Synlab GmbH & Co. KG, osnovanom 1998. godine u Nemačkoj.

Zašto da izaberete baš Aqualab laboratorije?

– Namenski adaptirani prostori koji zadovoljavaju sve profesionalne i zakonske zahteve specifične za laboratorijsku dijagnostiku.

– Vrhunska laboratorijska oprema i reagensi svetski poznatih proizvođača kao što su Roche, Siemens, Sysmex, Zeiss, Horiba, Awareness technology, Orgentech, bioMerieux i mnogi drugi. Laboratorijski informacioni sistem uz primenu barcode obeležavanja uzoraka i naloga eliminiše uticaj ljudskog faktora na mogućnost greške.

– Strateški partner Aqualab laboratorija je nemački Synlab – broj 1 u Evropi za laboratorijsku dijagnostiku! Grupacija Synlab broji preko 450 laboratorija u 36 zemalja na 4 kontinenta. Ova saradnja omogućava našim korisnicima izbor preko 4000 visokospecifičnih analiza Aqualab laboratorije su društveno odgovorne i posebnu pažnju poklanjaju očuvanju i zaštiti životne sredine. U tu svrhu, a poštujući zakonske propise iz oblasti ekologije, regulisali smo i sprovodimo adekvatno zbrinjavanje i odlaganje medicinskog otpada.

Misija – Vizija – Cilj

MISIJA Aqualab laboratorija je da doprinose unapređenju zdravlja građana kroz pružanje visokokvalitetnih usluga laboratorijskih ispitivanja. Našu misiju sprovodimo posvećujući izuzetnu pažnju korisnicima sa fokusom na brigu o pacijentima, kao i stručnim konsultacijama sa kliničarima, kontinuirano unapređujemo kvalitet rada inovativnim pristupom kroz stalno proširivanje spektra analiza.

VIZIJA Aqualab laboratorija je da budemo prepoznati kao vodeća ustanova u domenu visokospecifične laboratorijske dijagnostike u Srbiji i regionu.

CILJ Aqualab laboratorija je zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih usluga.