Istorijat

Počeli smo sa radom 2002. godine rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao prva privatna zdravstvena ustanova koja je dobila dozvolu da radi genetske analize.

Tokom godina, prerasli smo u veliki sistem Aqualab laboratorija. Početkom 2012. godine uspostavljamo saradnju sa najvećim lancem laboratorija u Evropi, grupacijom Synlab GmbH & Co. KG, osnovanom 1998. godine u Nemačkoj.

Zašto da izaberete baš Aqualab laboratorije?

MISIJA - VIZIJA - VREDNOST

MISIJA

Aqualab laboratorija je da doprinose unapređenju zdravlja građana kroz pružanje visokokvalitetnih usluga laboratorijskih ispitivanja. Našu misiju sprovodimo posvećujući izuzetnu pažnju korisnicima sa fokusom na brigu o pacijentima, kao i stručnim konsultacijama sa kliničarima, kontinuirano unapređujemo kvalitet rada inovativnim pristupom kroz stalno proširivanje spektra analiza.

VIZIJA

Aqualab laboratorija je da budemo prepoznati kao vodeća ustanova u domenu visokospecifične laboratorijske dijagnostike u Srbiji i regionu.

VREDNOST

Aqualab laboratorija je zadovoljstvo korisnika kroz dostupnost i kvalitet pruženih usluga.

Siniša Vučinić je dobio “Orden viteza privatnog zdravstva”

Siniša Vučinić je dobio “Orden viteza privatnog zdravstva” – za izuzetan doprinos razvoju privatnog zdravstvenog sektora.

Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije je dodelila orden.